FIETSKAR KOPEN?

Op Fietskarretje.nl vind je een uitgebreid aanbod van allerlei kinderfietskarren, hondenfietskarren en bagagekarren  in diverse kleuren met- of zonder vering. De kinderfietskarren voor kinderen zijn MULTIFUNCTIONEEL. Veel modellen van Fietskarretje.nl zijn voor meerdere functies te gebruiken dan slechts achter de fiets te hangen.

* Als buggy. Ben je in een situatie dat fietsen niet erg gemakkelijk is? Dan kan de buggy functie een uitkomst bieden. Dit kan voorkomen met bijvoorbeeld het boodschappen doen of tijdens het shoppen. Daarnaast kan het zijn dat je liever geen risico neemt met fietsen tussen het drukke stadsverkeer. Afhankelijk van het model is een fietskar ook als buggy te gebruiken.
* Als Jogger. Ben je meer een sportief type? Geen probleem. Terwijl jij je van je sportiefste kan laat zien kan het kindje gewoon mee. door middel van extra handgrepen en een joggingwiel kun je je kindje voor je uit duwen terwijl je aan het hardlopen bent. Naast de multifunctionaliteit van onze kinderfietskarren hebben deze ook nog een aantal handige bijkomstigheden.
* Een Wind- en regenscherm beschermt je kindje tegen wind en regen. Achter het scherm zit je kindje uit de kou en blijft hij of zij bovenal lekker droog.
* Muskietengaas beschermt je kindje tegen insecten en steentjes. Daarnaast voorkomt het dat de voeten of handen van je kindje niet tussen de spaken komen.
* De Veiligheidsvlag verhoogt de zichtbaarheid in het verkeer. Veiligheid van je kindje staat uiteraard boven alles, dus zorg dat je voor mede weggebruikers goed zichtbaar bent.
* Een aantal fietskarren beschikken over een bagagerek die natuurlijk handig bij het boodschappen doen.
* Vooral handig is ook een extra koppelstuk, die je dan kunt gebruiken op een 2e fiets.

BELANGRIJKE TIPS ZIJN:

* Maak uw kind(eren) altijd goed vast in de fietskar!

* De fietskar heeft een behoorlijk gewicht als uw kind(eren) erin
zit(ten), uw fiets reageert dus langzamer bij remmen en optrekken!
* De fietskar is breder dan de fiets, let dus goed op bij smalle doorgangen!
* Door de extra lengte van de fiets met fietskar is het nodig om ruimere bochten te nemen, let ook op bij oversteken en vluchtheuvels!
* Denk verder om hobbels en stoepranden!
* Ga niet naast een (vracht) auto met stinkende uitlaatgassen staan bij het stoplicht, uw kind(eren) zit(ten) namelijk laag!

artikelschrijven

De Artikelschrijven.nl redactie houdt zich bezig met alle ontwikkelingen m.b.t. websites, webshops en bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *